کد خبر 89088
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۸

معاون بانوان وزارت ورزش و جوانان با انتقاد از اعتراض‌هاي اخير در مقابل ممنوعيت حضور بانوان در رشته‌هاي رينگي گفت: رشته‌هاي رينگي ضريب آسيب پذيري بالايي دارند و از طرفي فضاي فرهنگي موجود در آن‌ها مغاير با كرامت زن مسلمان است.

به گزارش مشرق، مرضيه اكبرآبادي در گفت‌و‌گو با ايسنا، درباره انتقاد اهالي موي‌تاي از تصميم وزارت ورزش و جوانان مبني بر ممنوعيت حضور بانوان در رشته‌هاي رينگي اظهار كرد: مردادماه و پيش از مسابقه‌هاي جهاني كيش جلسه‌اي با رييس فدراسيون انجمن‌هاي ورزشي و مسئول انجمن موي‌تاي داشتيم. آن‌ها ضرب‌الاجل يك روزه تعيين كردند و گفتند كه ما مجوز دهيم تا از يكي از اساتيدي كه از منطقه شرق آسيا به اين مسابقه‌ها آمده بود، استفاده و كلاس آموزشي برگزار كنند. چون فرصت كوتاه بود، مجوز داديم و همان موقع به مسئولان اين فدراسيون گفتيم كه فعاليت در اين رشته نياز به بررسي‌هاي بيشتر دارد. پس از آن رفتند و ديگر پيگير نشدند.

وي ادامه داد: در صورتجلسه‌اي به تاريخ 22 مرداد اعلام كرديم كه اين رشته مغاير با ارزش‌ها، كرامت و شخصيت زن است و آن را تاييد نمي‌كنيم. پس از آن آمدند و گفتند كه اعزام به مسابقه‌هاي جهاني ازبكستان داريم. آن زمان هنوز بحث ممنوعيت حضور بانوان جدي نشده بود. صورتجلسه‌اي با حضور عليپور و نصيري روساي فدراسيون انجمن‌هاي ورزشي و انجمن موي‌تاي و ناطقي، نايب رييس فدراسيون به امضا رسيد. مصوبات آن هم به اين صورت بود كه فدراسيون موظف شد مجوز حضور زنان با حجاب اسلامي را از فدراسيون جهاني دريافت كند و به معاونت بانوان ارجاع دهد. همچنين قرار شد در صورت فراهم شدن بسترها صرفا اعزام به مسابقه‌هاي جهاني ازبكستان صورت گيرد تا تصميم نهايي گرفته شود. همه حاضران اين صورتجلسه را امضا كردند، بعد گفتند كه ساعات مسابقه‌هاي بانوان و مردان تفكيك شده است، در صورتي كه هم فيلم مسابقه‌ها را ديديم و هم كارشناسان‌مان در اين رقابت‌ها حضور داشتند كه متوجه شديم اين طور نبوده است.

معاون بانوان و ورزش همگاني وزارت ورزش و جوانان با تاكيد بر اينكه در رشته‌هاي رينگي ضربه آزاد امتياز دارد و اين مسئله ضريب آسيب پذيري بانوان را بالا مي‌برد، خاطرنشان كرد: مسئولان انجمن موي‌تاي با همه تعهداتي كه دادند رفتند و مسابقه تركيبي از حركات نمايشي روي رينگ انجام دادند و بعد گفتند كه ملي‌پوشان با هم نسبت داشتند. چه ما حضور بانوان در اين رشته را تاييد مي‌كرديم، چه نمي‌كرديم، آن‌ها مجوز اين كار را نداشتند. ما حتي نوع لباس ورزشكاران را مشخص كرده بوديم. با اين وجود همه مراكز فرهنگي ما را براي ارائه توضيحات خواستند و اين ورزش را مغاير با ارزش‌هاي زن مسلمان دانستند. جو فرهنگي اطراف رينگ كه ناشي از حضور زنان و مردان در اطراف آن است و نحوه‌ي تشكيل مسابقه‌هاي رينگي مناسب نيست. وقتي تيم ملي از اين مسابقه‌ها برگشت با رييس فدراسيون جلسه گذاشتيم. همه مستندات هم موجود است. با در نظر گرفتن خرد جمعي نه رشته موي‌تاي و كيك‌بوكسينگ بلكه رشته‌هاي رينگي مغاير با ارزش‌ها و شخصيت زن مسلمان دانسته شد كه با اهداف ورزش زنان هم مغايرت دارد.

اكبرآبادي در واكنش به اظهارنظر "نصيري" رييس انجمن موي‌تاي مبني بر اينكه در هيچ كدام از جلسات وزارت ورزش در اين باره، نماينده‌اي از فدراسيون انجمن‌هاي ورزشي حضور نداشته است به ايسنا گفت: صورتجلسه‌ي همه نشست‌ها با امضاي نصيري، عليپور و ناطقي موجود است. فكر مي‌كنم ايشان با موج ايجاد كردن و فضاسازي قصد اين را دارد كه فشار بياورد. اين تصميم لغو نمي‌شود. چيزي كه با ارزش‌هاي ديني مغاير است، مغاير است. ما هم محكم ايستاده‌ايم. من براي نصيري به عنوان برادر ديني ارزش قائلم و خواهش مي‌كنم خارج از گود بايستد و از بيرون به اين تصميم نگاه كند. ما ورزش مي‌كنيم كه سالم باشيم و به كرامت اخلاقي دست پيدا كنيم و به فضائل پهلواني برسيم نه اينكه از خصايص خوب فاصله بگيريم. از آغاز سال 90 پنج دوره همايش منش اخلاق پهلواني را براي دستيابي به اين مهم برگزار كرديم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس